Kosten Stadsbus/Buurtbus kaartje.

hieralleenpinnen (Custom)

Om gebruik te maken van de bus moet u een kaartje bij de chauffeur kopen.
De OV-chipkaart is niet geldig in de bus, in de bus bevindt zich geen OV-kaartlezer.

Stichting Stadsvervoer HS hanteert een laag tarief voor vervoer!

In de Stadsbus 515 koopt u bij de chauffeur een kaartje v
oor € 2- retour.
Met dit kaartje kunt u dezelfde dag terug zonder opnieuw te betalen. De chauffeur voorziet het kaartje bij binnenkomst van een datumstempel.

In de Buurtbus 516 koopt u bij de chauffeur boven de A7 (Kolham, Scharmer en Harkstede) een kaartje voor € 2- enkele reis. U mag wel gratis overstappen op lijn 515.
In alle andere gevallen koopt u in de Buurtbus 516 bij de chauffeur een kaartje voor € 2- retour.

 

Net als in de 'gewone' bus reizen kinderen t/m 3 jaar altijd gratis mee. Per betalende passagier kunnen er ook 3 kinderen van 4 tot en met 11 jaar gratis meereizen. U kan in de bus alleen pinnen.

Er bestaat ook de mogelijkheid van het kopen van een maandkaart. Kosten zijn € 40.
U kunt deze kopen bij de chauffeur.

Heeft u een sterabonnement of een studentenreisproduct? En rijdt er op (een gedeelte van) uw traject een buurtbus? Dan komt u in aanmerking voor een gratis Buurtbus Maandkaart.

  • U hoeft geen buurtbusabonnement meer aan te vragen. Via uw smartphone kunt u aan de chauffeur laten zien dat u een abonnement heeft. Download hiervoor de persoonlijke ov chipkaart app en vul de gegevens in.
  • U toont daarbij tegelijk uw persoonlijke ov chipkaart, de laatste vier cijfers moeten overeenkomen met het kaartnummer dat u toont via de app.
  • Heeft u geen smartphone, vraag dan bij info@publiekvervoer.nlde buurtbusmaandkaart aan. U stuurt dan een bewijs mee dat u een sterabonnement heeft aangeschaft.

 Voor vragen kunt u terecht bij Publiek Vervoer Groningen Drenthe.

 
aanmelden Vrijwilligers

Vergeet niet uit te loggen

 

Untitled 1